Czarodziej
W Vegas jest normalnie, dobre imprezy, pełno dilerów <wzruszył ramionami> Ja też nikogo nie znam i może nie chce <pomyślał> Jestem trochę inny od wszystkich
Czarodziej
Zdążyłam się zorientować.Może powiesz dokładne kim jesteś? Ja jestem zwykłym czarodziejem *Wzruszyła ramionami* Ale podoba mi się to
Czarodziej
Może kiedyś się dowiesz, ale jeszcze nie teraz <delikatnie i tajemniczo się uśmiechnął>
Czarodziej
Jesteś tajemniczy *Uśmiechnęła się do niego delikatnie* podoba mi się * Dodała*
Czarodziej
<spojrzał na nią kątem oka> Tajemniczość, to piękne słowo, ale każdy człowiek jest w pewien sposób tajemniczy
Czarodziej
Masz racje.*Uniosła kącik ust* Wybacz śmiałość ale nie wydajesz się być grzecznym chłopakiem * Uniosła brew uśmiechając się delikatnie*
Ostatnio edytowany przez Katherine Pierce (2014-01-23 17:04:04)
Czarodziej
<spojrzał na chwilę na nią z uśmiechem> Nie, nie jestem grzecznym chłopakiem
Czarodziej
Chyba odkryłam w sobie dar czytania w myślach*Zażartowała i uśmiechnęła się dotrzymując mu kroku*
Ostatnio edytowany przez Katherine Pierce (2014-01-23 17:10:37)
Czarodziej
Nawet, jeśli byś umiała to robić, moich byś nie mogła przeczytać <uśmiechnął się kącikiem ust>
Czarodziej
Nie pytam nawet dlaczego.I tak mi nie powiesz prawda? *Uśmiechnęła się i przygryzła dolną wargę*
Czarodziej
<nie odpowiedział na pytanie i szli dalej> A więc chodzisz do Hogwartu?
Czarodziej
Nie,Hogwart już skończyłam *Uniosła kącik ust*
Czarodziej
Aha, to nie było pytania...
Czarodziej
*Uniosła kącik ust i szli dalej*
Czarodziej
<w końcu doszli pod adres, mieszkali na przeciwko siebie> A więc to chyba tu <uśmiechnął się, lecz na jego terytorium, był tylko stary opuszczony dom>